Fredag kväll

Bergodahlbanan fortsätter och nu med min älskade lilla Hilma som har varit lite stressad och löpt föör länge, Vilket slutade med att hon fick livmodern bortopererad. Jag hoppas hon kommer bli lugnare och må bättre nu!!
 
Så eftersom hon inte ska gå i trappor eller hoppa osv de närmaste dagarna campar vi på golvet hemma hos mamma och pappa i huset i Årsunda. Jag vill ju gärna vara med henne om hon inte är pigg.
 
 
Det är såå jobbigt att se sina älskade runt om sig må dåligt Hilma är en stor del av mig och det gör ont å veta att hon börjar bli gammal.
Men jag är glad för varje dag jag har henne hos mig, mitt lilla hjärta!
 
Jag har idag oxo kört ett pass med redcord och det känns redan i magen, skuldror och stjärt ;-) Ser redan fram emot nästa fredag om jag nu kommer hinna vara med på det, mitt i all stress inför rockklassiker nästa lördag.
Det börjar bli redigt mycket på jobbet just nu, så jag tror nästan jag drar in och jobbar imorn om det ändå bara ska fortsätta ösa ner snö.
Trevlig helg!!!
Allmänt | | Kommentera |

Onsdag igen då...

Herregud vad snabbt dagarna går.. det är redan torsdag imorgon och snart helg IGEN!!! Hinner inte rikgtigt med.. Nästa vecka börjar hästjobbet inför rockklassiker på Göransson Arena :-D Har redan smygbörjat lite ;-)
 
Jag har hållt mig till bra mat de senaste dagarna och det märks på många sätt, på kroppen, mitt mående, magen och känslan i kroppen.
 
Men den här perioden som jag berättade om sist är inte över.. och idag har varit en galet jobbig dag. Det känns som att det inte hör till min vanlighet att må dåligt, jag insåg idag att jag mår oftast rätt bra i vanliga fall. Just nu  håller jag ihop på arbetet för att det är så mycket annat roligt att tänka på. Men sen brister det som idag när man kommer hem.
När man inte mår bra är det heller inget vidare med inspirationen att äta bra mat eller äta överhuvudtaget. Men det får man ta igen dagen efter...
 
En av mina bästa vänner gjorde att jag kom ur det djupaste hålet idag... Han är helt underbar och känner mig så väl, eftersom vi levt ihop de senaste 10åren. Är så glad av att ha honom i mitt liv och hoppas att det förblir så! <3
 
 
Det blev rester igår ifrån tacos i lördags... men jag gjorde en tonfisk, ägg, majjonäs och sparris röra istället för kättfärs.. Det låter säkert lite udda ;-) Men jag är lite sådär jag oxo.. åt vitlöks creme fraiche, taco sås och taco ships till.. hihihi 
Vad tror du om det?! hahahaha
Allmänt | | 2 kommentarer |

Nu händer det!!!!

Det är söndagmorgon och idag är det första dagen på mitt fortsatta liv!
Det har sakta smygit sig på de senaste dagarna och nu är motivationen här. Jag är redo att komma tillbaka! :-)
 
På morgonens promenad blev det oxo en bit löpning. Det var asjobbigt.. haha.. men jag vet att det blir roligare bara jag håller i det ett tag och springer det jag orkar och känner är OK, och inte pinar mig i onödan till en början ;-) Jag körde lite yoga och stretsh när jag kommit hem.
 
Frukosten kändes som den skulle..
 
 
Med underbar bluegrass musik hjälper det motivationen.. Det blir nu rusta vidare i lägenheten och sen spela musik och mysa med nära.
 
Känns längesen jag såg dessa fina bilder i naturen... Det har varit en låååång period med mycket ändringar i mitt liv som har tagit energi av mig både positivt och negativt. Men det är absolut inget jag skulle vilja göra ogjort på något sätt. Jag står för vad jag gör och mina ord jag säger! Den här långa perioden kanske fortfarande inte är över men jag är iallafall tillbaka till MIG, mitt lugn och min trygghet!
 
Jag tror att man lär sig något i allt som händer och det är jag glad för! Jag blir förhoppningsvis lite klokare och rikare på erfarenheter som uteslutar i att jag blir en ännu bättre människa.. och nöjdare i slutänden.
 
Å jag är så glad och tacksam för den underbara familj jag har som alltid finns där och ställer upp i alla väder, min mamma, pappa och bror <3 Det finns inte många som dom har jag konstaterat allt för många ggr senaste tiden... Blir lite rörd av hur bra vi alltid haft det under vår uppväxt med trygghet och kärlek i överflöd. Vilket vi fortfarande har och som gör mig trygg i de flesta situationer..
Det gäller bara att ta till vara på alla stunder och inte snåla på de få orden som betyder så mycket... och det är ju till alla i sin omgivning som betyder något för en!
Allmänt | | En kommentar |
Upp