Löööördag...

Dagen började med en frukost bestående av.. gröt, egen äppelmos och kanel.. En hårdsmörgås med smör, gurka och grillkrydda, te med lite grädde och ett glas vatten.
Sen ut på promenad nr1... Fasen det var ju vinter igen :) Kallt och blåsigt.. men inget stoppar mig och Hilma för promenader.

Sen iväg för lite arbete med SATS.. Inne på Väsbyköpcentrum där det var mycket akvtiviteter.. Vi blev ju som barn, då man kunde göra sin egen löpsedel.. Vi gjorde en allaihopa ;)
Jag köpte mig en rockring med vikt.. Finns på hälsokost butiker. Ska testa köra lite varje dag får se hur och vad som händer.. En roligt grej och jag är aldrig sen att testa något nytt. Nacken behöver inte drabbas heller ;)

Läste en artikel längesen om en tjej som bara körde rockring och hon var inte i någon dålig form... hahaha
Promenad nr2... Visst har vi ett underbart klimat.. Vips så var det vår igen :)
En sväng till "Muppsala" och sen hem för lite mat.. Köpte varmröktlax med romsås vid icas scharkdisk. Gjorde en sallad till med champinjoner, gurka, körsbärstomater, sallad och fetaost.

Gjorde oxo en senapsdressing på olja, vinäger, senap och svartpeppar.Kvällen är ung än... har mycket energi och skulle kunna ta en tredje promenad... Det är ju fortfarande SOL!

Allmänt | | Kommentera |
Upp