Löööördag...

Dagen började med en frukost bestående av.. gröt, egen äppelmos och kanel.. En hårdsmörgås med smör, gurka och grillkrydda, te med lite grädde och ett glas vatten.
Sen ut på promenad nr1... Fasen det var ju vinter igen :) Kallt och blåsigt.. men inget stoppar mig och Hilma för promenader.

Sen iväg för lite arbete med SATS.. Inne på Väsbyköpcentrum där det var mycket akvtiviteter.. Vi blev ju som barn, då man kunde göra sin egen löpsedel.. Vi gjorde en allaihopa ;)
Jag köpte mig en rockring med vikt.. Finns på hälsokost butiker. Ska testa köra lite varje dag får se hur och vad som händer.. En roligt grej och jag är aldrig sen att testa något nytt. Nacken behöver inte drabbas heller ;)

Läste en artikel längesen om en tjej som bara körde rockring och hon var inte i någon dålig form... hahaha
Promenad nr2... Visst har vi ett underbart klimat.. Vips så var det vår igen :)
En sväng till "Muppsala" och sen hem för lite mat.. Köpte varmröktlax med romsås vid icas scharkdisk. Gjorde en sallad till med champinjoner, gurka, körsbärstomater, sallad och fetaost.

Gjorde oxo en senapsdressing på olja, vinäger, senap och svartpeppar.Kvällen är ung än... har mycket energi och skulle kunna ta en tredje promenad... Det är ju fortfarande SOL!

Allmänt | | Kommentera |

Omväxling förnöjjer... Men det borde väll ...

20120331_075439 (MMS)

Omväxling förnöjjer... Men det borde väll vara sista snön nu?! Ut på promenad.

Allmänt | | Kommentera |

freeeedag.....

Läget är....

Vi har det mysigt i bussen jag och Hilma... Runt "lunchlådanstid" brukar vi promenera en stund och ibland microvila för att rensa hjärnan lite.Jag har ändrat tillbaka min kost till att äta små portioner och ofta, med rena råvaror.. Jag mår sååå mycket bättre :)

Det är nog inte fel att variera sig efter årstider och hur de dagliga aktiviteterna ser ut.

__________________________________________________________


Varje morgon och kväll blir det denna goooda tallrik.

Bär, kesella blir grunden. Ungefär som fruktyoghurt... Super gott!
På det öser jag på med det som köket bjuder på.. Hasselnötter, pumpakärnor, krossat linfrö, soyabönor och kiwi (eller vindruvor är oxo gott)Var idag iväg och gjorde en magnetröntgen på nacken.. Nu är det bara att invänta ett svar!

Vill ju inte att det ska vara något fel, men det är ändå konstigt att jag inte är bättre i nacken efter snart 1års rehabträning.
Hela kroppen blir starkare men nacken hänger inte riktigt med. Går fortfarande med huvudvärk och nackont varje dag. Inte lika som det var för ett år sen. Men något håller mig tillbaka...

Tack alla ni snälla som skrev så fina ord på FB <3

Men nu är det helg! ;)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp