091031 Lördag och massa crossåkning..

Hej hopp!!

Idag blev det äntligen lite crossåkning.. Jag kände mig härligt stark i kroppen efter all träning jag nu gör, men mina reflexer var inte direkt med på allt som händer..  så blir det när man inte åkt på länge.. Men jag hade jätte skoj.. =)

Imorgon blir det mer åkning.../Mikaela

Allmänt | | Kommentera |

091030 Fredag

Idag fick man gå hem tidigare ifrån jobbet!! å det var ju inte fel..

Dagens pass blev badhuset.. Det är dax att lägga ner lite mer träning på simmningen oxo.. Om det ska bli något triathlon nästa år..  och kunna orka lite snabbare än sist.. =)

Så jag simmade 750meter utan stopp på nästan exakt samma tid som på tävlingen.. ca 19-20min... Så då vet jag att jag måste sänka mig med 5minuter iallafall.. Så nu går startskottet..
Underlig känsla att svettas när man simmar =)


Sen blev det godmat och vila i soffan... Och nu blir det snart sovdax.. för imorn ska vi upp och åka motocross hela dan =)Jag har idag oxo haft ett trevligt samtal med min gode vän Sally Araos på www.wellnesssolutions.seHon har ett jätte bra program på sin sida ang hur du har koll på att du får i dig tillräckligt med energi jämfört med vad du gör av med under dagen..


Jag ska själv köra med det nu och inser redan vad jag saknar och att jag äter för lite osv.. Det är ett superbra program!!!
Det är ett program för registrering av kost och aktivitet. Programmet ger en total överblick över energi och näring. Där får du bland annat tillgång till diagram som visar måltidernas energifördelning, fettkvalité, vitaminer, mineraler, glykemisk belastning (GB), salt, kolesterol, vatten och mycket mer därtill! 

BILD & TEXT ifrån www.wellnesssolutions.se

PRISER:
3månader    350:-
6månader    490:-
12måndaer  690:-Det är något ALLA borde prova..!!!

Det är ett välldigt bra program för alla individer och det är ett lätt program att förstå.

Kontakta Sally själva eller hör av er till mig så fixar jag lösen och vart betalningen ska gå osv..


KRam och godnatt!
Allmänt | | 4 kommentarer |

Frukost!! ...mat

Vad äter du till frukost? Äter du mycket, lite, tar du god tid på dig, slänger du i dig maten, tar du en tugga mellan påklädning och tillfixning eller äter du på väg ut genom dörren eller i bilen??!! HUR GÖR DU???!

Många varianter finns det!

Jag tycker våra mattider är viktiga och man ska ta sig tid att äta i lugn och ro..
Jag försöker äta på minst 15min, för att kroppen ska hinna med och förstå att jag blir mätt, men inte proppmätt som sedan resulterar i att man blir trött och hängig....


Testa att ta tid! Det kan vara svårt i början..
Börja maten med att dricka ett glas vatten...

Läs en tidning, bok eller hitta ditt eget lugn i ätandet..  Maten ska inte kastas i.. Tugga maten ordentligt..


Min frukost idag bestod av Naturell youghurt, musli, nötter och mandariner...

Så gott med frukt i skålen, det smakar liksom lite godare när det blir höst och kallt...


Kan ju vara i mitt huvud bara.. =)

 

Jag gör på morgonen eller kvällen innan iordning alla mina mål mat som jag tar med mig.. som jag sedan äter varannan timme...


På smörgåsen har jag mini keso underst två skivor kyckling och gurka.. brukar ha alfa groddar oxo.. Men jag glömde handla igår..


Så jag börjar som vanligt varje måltid att dricka ett glas vatten.. Tar små tuggor och tuggar maten ordentligt..  Sedan två timmar senare är det mat igen..


Jag håller av detta helatiden en jämn blodetsockernivå som gör att jag hela dan känner mig lätt och med energi i kroppen..
 


HUR SER DINA MATVANOR UT???/Mikaela

Allmänt | | Kommentera |
Upp