Allt eller inget!

Jo man är ju lite knäpp på den punkten.. Eftersom det verkar som att tennis fungerar för min nacke så kör jag på det ett tag... Har idag inhandlat shorts att spela i.

Jag var till naprapaten idag och det såg generellt riktigt bra ut MEN... jag har känt av vänster sida några dagar som jag inte gjort tidigare.. Jo då kotan i nacken låg nu åt vänster som den inte brukar göra.

Tillslut kom vi på att det måste vara ifrån fiolspelandet.. Det är det enda jag gör annorlunda och fiolen ligger på vänster och huvet lutar åt vänster.
Så jag lär hitta mig en annan position..

Men fiolen får vila idag...  Så nedrans känsligt är det i nacken!! av att spela fiol.. hahahaha.. det är ju oxo statiskt som jag tror är lite för känsligt för nacken.

Så det kommer bli mer tennis i veckan.. jag kommer åka upp mot Årsunda och spela med farsan och en till vän.

Sååå... jag drog iväg och köpte mig några shorts att spela tennis i, där jag får plats med bollar. Har kört med trekvarts tights hittills och där får bara bollarna plats under linningen men det blir så trångt ;-)


Det blev tre varianter ifrån STADIUM.. 1.korta tights att ha under kjolen, perfekt att få plats med bollar under tightsen.. 2. samma tigts med shorts över, vet inte hur jag tänkte här, kan vara för tight att ha bollar under MEN snygga :-) 3. Klassiska perfekta och sköna längre shorts med fickor.. På rean 49:-

Jag är nöjd och ser nu fram emot att spela lite :-)
Allmänt | | Kommentera |

Liten i kroppen men...


Jo jag känner mig välldigt "liten" i kroppen just nu.. Men vad gör det när jag mår bättre i nacken och jag kan börja göra lite hemmaträning utan större problem!!
Vänder det nu?!!!! :-) kanske dumt att säga...

Jag ska till naprapaten Martin Kramberg imorgon.. Det ska bli spännande att se hur allt ligger sen sist jag var dit, över 1månad sen. Eftersom jag inte tränat mer än promenerat, sprungit och spelat tennis någon gång.

Jag promenerade 1timme i morse och sen lite enkla övningar hemma innan frukost... Men alla övningar gör jag så funktionellt som möjligt, där inget blir statiskt.. Medans jag gör benböj och utfall rör jag armar samtidigt osv...
Jag har fått för mig att därför fungerar tennis rätt bra, då man alltid rör på sig (hela kroppen).

Allmänt | | Kommentera |

Hej hopp... Jag sitter nu i husbilen på Öl...

20120725_135415 (MMS)

Hej hopp... Jag sitter nu i husbilen på Öland och känner mig ganska matt av värmen.. Men jag klagar absolut inte ;-))) Det är blå himmel och vi tar dagarna lite som dom kommer.. Det blir powerwalk varje morgon, som är lite extra mysigt när man är på nya marker. Vi ska försöka hitta på en tennisbana till kvällen, annars blir det en löprunda och senare grillat :-) kram på er

Allmänt | | En kommentar |
Upp