Jag är tillbaka!!!!

Idag är det dag fem med råkost.. alla prickar har torkat och minskat regält. Jag är TILLBAKA :-))))
 
Ok att jag oxo tar tabletter för att det inte ska bli lika farligt.. Men jag vill ändå tro att kosten har gjort sitt till att göra det så snabbt bättre. Om det så är i mitt huvud eller vad det är så har det ändå gått snabbt och jag mår bättre.
 
Jag var ute och promenerade i nästan 2timmar ikväll.. Det var behövligt och skönt!!! 
När jag kom in gjorde jag en jättegod smoothie.. antioxidantkur på kvällen sitter aldrig fel ;-)
 
 
Jag blandade 1dl soyamjölk, 1dl Pauluns jous och en STOR apelsin.. 
Apelsinerna är såå goda nu.. Desto större desto godare ;-)
 
I denna smoothie hade jag i linfrö, solrosfrö, mandelflan och tranbär.. Super gott!!!
Allmänt | | En kommentar |

Längesen...

Det var riktigt längesen jag inte var inne en hel dag, men igår hände det.(hundfri) Jag var nog rätt slut och trött i kroppen när jag väl slappnade av. Jag sov till och från hela dan.
Jag äter rena råvaror men har svårt att dricka mycket, tror att det är tabletterna som gör det. Brukar inte ha svårt att dricka mycket vatten i vanliga fall.
 
Jag tror att alla prickar iallafall börjar lugna ner sig och det är inte många blåsor kvar. Så jag räknar nog med att kunna jobba snart igen. För till helgen har vi Julgalan med 5 000 sittande gäster under en sittning och show med många artister. Det ska bli en spännande och trevlig upplevelse :-)
 
Allmänt | | Kommentera |

Hur kom det sig....

Hur fasen kom det sig att jag inte fick vattkoppor när jag var liten?!!!
 
Nejdå jag får det nu när jag är vuxen istället... och dagen innan det stora evenemanget drar igång som jag jobbat för under flera månader. Jag vet att det kommer fler evenemang men det grämer mig iallafall. Jag ville ju vara med på DETTA hela vägen!!! detta STORA event med 10 000pers...
 
Det känns rätt värdelöst att vara hemma när man inte känner sig speciellt dålig mentalt utan bara en jävla massa röda prickar på kroppen som kliar och orsakar detta.
 
Men jag äter iallafall nu råkost och ska göra det ett tag, kanske att jag gör en enklare endagars rening imorgon FM... Jag ska ju iallafall bara vara hemma så...
 
 
Hoppas alla har en fin och trevlig lördag!
Allmänt | | Kommentera |
Upp